Cu ocazia celei de-a treizecea ediție a crosului, am schimbat câteva cuvinte cu Horia Valuch, COO-ul NetBet, sponsor principal al evenimentului.

De ce ați ales să vă implicați ca partener în acest eveniment?

Competiția, puterea exemplului și adoptarea unui stil de viață sănătos sunt motto-uri pentru noi și dincolo de aspectele evidente legate de importanța activității fizice, competițiile sportive au meritul de a trezi în noi acel sentiment de „împreună”, dorința de a câștiga și de ne mobiliza pentru un scop comun.

Am decis să susținem acest proiect pentru că este un eveniment cu tradiție și reunește întreaga comunitate, un maraton la care pot alerga atât profesioniștii, cât și amatorii și chiar familiile. Considerăm că activitatea voastră animă Brașovul și îi dau un vibe nou, proaspăt și sănătos. Ne plac momentele în care simțim că o comunitate vibrează, aleargă, se depășește pe sine, cântă, aplaudă și îi susține pe ai săi.

Ați mai susținut de-a lungul timpului și alte evenimente sportive?

Da și vom continua să susținem evenimente în care credem. Sportul este prin excelență un vector de emoție și mobilizare pentru o comunitate, prin care aceasta poate să se regăsească prin și pentru sportivii săi, amatori sau profesioniști.

Aveți angajați activi și pasionați de mișcare în cadrul companiei?

Da. Majoritatea suntem și profităm de orice moment pe care ni-l permitem ca să cultivăm aceste aspecte, participăm împreună la competiții sportive și suntem acolo să îi aplaudăm pe ai noștri atunci când joacă un meci sau aleargă un maraton.

Mulțumim pentru interviu. Un mesaj de încurajare pentru participanții la competiție?

Chiar dacă obiectivul este linia de sosire, este la fel de important să fiți fericiți alergând. Bucurați-vă împreună cu cei care aleargă lângă voi, lăsați-i să vă încurajeze și să vă dea energie. Și, evident le urez mult succes!!