Premii și clasamente:

CLASAMENT INTERNAȚIONAL ELITE

Locul 1          1.500 euro

Locul 2          1.000 euro

Locul 3          800 euro

Locul 4          400 euro

Locul 5          250 euro

Bonus record de traseu: 250 euro (record feminin: Ancuța Bobocel, timp 15:12,50) + 250 euro (record masculin: Rinas Akhamadeev, timp 13:45,70).

În cazul mai multor recorduri de traseu înregistrate în aceeași cursă, este recompensat recordul cu cel mai bun timp.

Sumele declarate sunt nete. Premiile în bani vor fi achitate în numerar, direct și numai atleților premianți și îndreptățiți să le încaseze, imediat după festivitatea de premiere.

Organizatorul își rezervă dreptul de a întocmi clasamente separate, pe fiecare categorie în parte, la feminin și masculin.

Atleților de performanță le vor fi înmânate medalii, diplome, premii constând în bunuri sau articole sportive astfel:

– Internațional Elite, primii 5;

– Seniori, primii 5;

– Juniori, primii 8;

– Copii, primii 10;

– Masters, primii 5.

Un participant nu este îndreptățit să primească un premiu dacă a acționat sau acționează într-o modalitate care contravine prezentului Regulament. În situația în care, după acordarea premiului, organizatorul constată circumstanțe din care reiese că participantul a încălcat în orice fel Regulamentul și regulile care îl completează, atunci participantul are obligația să restituie premiul imediat, la prima solicitare a organizatorului.

Validarea clasamentului se va face în aproximativ 14 zile de la terminarea evenimentului, după soluționarea contestațiilor și a cazurilor de forță majoră.

La atleți amatori, organizatorul își rezervă dreptul de a întocmi clasamente separate, pe fiecare categorie în parte, la feminin și masculin și de a acorda premii atleților clasați pe locurile 1-3. Toți ceilalți alergători peste 65 de ani vor primi distincții speciale.