>

Caritate

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii complete de ingrijire paliativa in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii de internare , la domiciliul pacientilor sau in spitalele partenere.

In peste 26 de ani de activitate HOSPICE a sadit zambete pe chipurile a peste 26 000 de copii si adulti diagnosticati cu boli incurabile. Le-a inlocuit deznadejdea cu speranta, le-a alinat durerea si le-a stat alaturi in cea mai grea lupta a vietii lor. La baza organizatiei sta stradania continua pentru a face diferenta in vietile cat mai multor oameni care au nevoie de ajutor atunci cand simt ca totul este pierdut. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără ajutorul semenilor care au înțeles misiunea HOSPICE Casa Speranței și au susținut eforturile fundației de-a lungul timpului.

Crosul 15 Noimebrie reprezinta o noua mana de ajutor intinsa de Asociatia Județeană de Atletism copiilor si adultilor pe care ii ingrijim cu dedicare, compasiune si professionalism. La fel ca si acest cros, HOSPICE Casa Speranței apartine comunitatii brasovene si ne bucuram ca, in continuare, apar noi posibilitati de a transmite acest lucru mai departe si de a primi sprijin.

Înscrie-te la Crosul 15 Noiembrie si apasa butonul de donatie pentru HOSPICE Casa Sperantei . Ofera alergarii tale mai mulat semnificatie si mai multa inspiratie. Fapta ta buna cu siguranta iti va da aripi si energie sa termini cursa.