Drepturile persoanelor fizice cu privire la datele cu caracter personal

Conform Regulamentului de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), aveti o serie de drepturi in relatia cu ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV CETATEA BRASOVIA.

Mai jos aveti la dispozitie o serie de linkuri pentru a va putea exercita aceste drepturi:

Solicita datele stocate 

Aceasta optiune presupune completarea unei cereri, dupa care operatorul site-ului CROSUL15NOIEMBRIE.RO va va contacta, pentru a va transmite datele stocate;

 Solicita stergerea datelor stocate 

Acest drept, referit si ca dreptul de a fi uitat presupune stergea datelor dvs. din toate sistemele implicate în colectarea datelor de către site-ul CROSUL15NOIEMBRIE.RO, acolo unde legea o permite.

Dupa completarea formularului specific, cererea va fi inregistrata si ofiterul de date cu caracter personal (DPO) va fi notificat in legatura cu cererea depusa.

Solicita informare privind datele tale personale

Poti cere in orice moment sa afli care din datele tale cu caracter personal sunt memorate in cadrul site-ului si la parteneri.
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de mai jos si iti vom raspunde prin e-mail in cel mai scurt timp. Adresa ta de e-mail nu va fi folosita in alt scop decat transmiterea acestor informatii


Solicita stergerea datelor tale personale

Poti cere in orice moment sa iti eliminam datele cu caracter personal stocate in cadrul site-ului CROSUL15NOIEMBRIE.RO si de la parteneri.
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de mai jos si iti vom raspunde prin e-mail in cel mai scurt timp. Adresa ta de e-mail nu va fi folosita in alt scop decat transmiterea acestor informatii si apoi va fi stearsa in mod automat.