Mâncare

Restaurant Belvedere

Restaurantul Belvedere își dorește să fie unic, prin cea mai frumoasă locație din Brașov, și mai ales prin bucătăria elaborată, plină de pasiune și nu în ultimul rând accesibilă. Vă propunem să o savurați acompaniată de cele mai fine băuturi, cele mai alese vinuri și întotdeauna de o muzică de calitate.

Old Center Bistro

„Mâncare gustoasă, ca la mama acasă” este sloganul sub care, cu atenție, pricepere, experiență și pasiune, restaurantul Old Center Bistro, unul dintre cele mai apreciate și căutate din centrul vechi al Brașovului, își așteaptă mesenii încă din 1999, anul când și-a deschis ușa, larg, atât pentru turiști, cât și pentru toți brașovenii .

Taverna Pescarului

Taverna Pescarului este un restaurant cu specific pescăresc, deschis tocmai pentru a le oferi iubitorilor de pește din orașul de la poalele Tâmpei, dar și trecătorilor prin Brașovul turistic, mâncăruri și specialități alese, preparate ca în vechile porturi și în Delta Dunării cea mereu ademenitoare.

Pizzaiolo

Pizzaiolo oferă cea mai bună pizza din Brașov făcută la cuptor cu lemne, precum și o varietate de specialități preparate proaspăt, dupa rețete originale. Pe lângă serviciul de livrări la domiciliu, Pizzaiolo vă așteaptă cu drag la restaurantul propriu, un loc retras, ferit de aglomerație și agitația cotidiană.